Madilia, Beau en Billy willen het niveau in Utopia opkrikken

Madilia, Beau en Billy willen het niveau in Utopia opkrikken

Beau en Madilia hebben een gesprek over de manier van communiceren en het taalgebruik in Utopia. Volgens Madilia wordt het steeds asocialer en wordt er veel te veel gescholden. Het niveau daalt echt benadrukt Madilia. Volgens haar moet daar echt wat aan veranderen. Misschien kunnen we een docent bellen, zodat die de groep feedback kan geven over hun manier van communiceren voegt ze eraan toe. Ook Beau is het opgevallen dat het niveau vaak ver te zoeken is. Het gaat heel vaak over platte dingen en het is vaak vrouwonvriendelijk gaat ze verder. We lachen er wel telkens om maar wat stralen we dan uit vraagt ze zich af. Ook vindt ze dat iedereen verantwoordelijk is voor dit soort opmerkingen, ongeacht wie het zegt. Billy die er later bij komr zitten is het met de twee eens. Je schrikt je rot als je soms hoort wat er allemaal gezegd wordt benadrukt  ze. Volgens haar is het vooral het geval als de spanningen hoog oplopen maar zou dat geen excuus moeten zijn. Als Madilua en Beau vervolgens vertellen dat ze iemand uit willen nodigen voor een les in communicatie, reageert Billy positief. Het drietal besluit dit plan in werking te zetten en hoopt daarmee het niveau in Utopia een beetje op te kunnen krikken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Leny at 16:45

  Mee eens, wàt een taal soms – en dat vaak ook nog eens uit de mond van een dame/meisje.
  Do heeft destijds iemand laten komen voor een workshop etiquette.
  Voor de huidige groep mag dat wel een meerdaagse cursus worden… Zucht.

 2. Joke at 14:30

  Het zal tijd worden, ik erger mij er al langere tijd aan.
  Johan doet de zaak ook geen goed, de taal die uit zijn mond komt is meer dan verschrikkelijk, zo plat en zo ordinair, het lijkt wel of die jongen totaal geen opvoeding heeft gehad.
  En nu we het daar toch over hebben, letten jullie er wel eens op hoe hun tafelmanieren zijn ? , hoe ze hun bestek hanteren ?, het lijkt soms wel of ze het met een riek een hooischuur inschuiven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *