Beau legt haar dummygeld idee nog eens uit

Beau legt haar dummygeld idee nog eens uit

Tijdens het centraal van vandaag heeft Beau haar plan voor dummygeld geopperd maar hierop kreeg ze weinig reactie. Toch vindt ze dat haar plan een positieve uitwerking zou kunnen hebben op de  financiën. Hierom bespreekt ze het later ook nog een keer met Baldr en José. Het gaat erom dat mensen zien wat ze uitgeven legt ze uit. Als mensen hun geld fysiek in handen hebben, dan hebben ze overzicht voegt ze eraan toe. Als het aan Beau ligt moet iedereen voortaan eerst met een begroting naar de verzoeningscommissie, daarna naar de financiële vrouwen en als dit allemaal is goedgekeurd moet de aankoop contant worden afgerekend. Op deze manier zien mensen niet pas achteraf dat ze geen geld meer hebben gaat   Beau verder. Dit plan moet voor alle uitgaven in Utopia gelden. José vindt het plan van Beau het proberen zeker waard. Het kan zeker werken benadrukt ze. Zou het dummygeld alsnog ingevoerd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 17:23

    In de buitenwereld moeten ze toch ook met digitaal geld, pasje om kunnen gaan. Dan hebben ze ook geen contant geld in handen.
    Ze kunnen niet met geld en uitgeven om gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *