De tweeling geven hun slapende mede bewoners een koekje van eigen deeg

De tweeling geven hun slapende mede bewoners een koekje van eigen deeg

Het is geen geheim dat Demi en Fay van slapen houden en in de ochtend graag iets langer in bed blijven liggen. Al meerdere keren zijn ze dan ook ’s ochtends gewekt door verschillende mede bewoners, tot hun grote frustratie. Jacco en Senna liggen aan het eind van de middag een dutje te doen, wat Demi en Fay op een idee brengt. Nu kunnen ze eindelijk iemand terugpakken. Opgewekt lopen de twee naar het cordwood, terwijl ze bespreken hoe ze het beste de mannen kunnen wakker maken. Jullie zijn toch niet aan het slapen hè roepen de twee als ze de deur van het cordwood opengooien. Met z’n tweeën springen ze op Senna. Wakker worden, wakker worden, wakker worden gillen ze in koor. Dan is het tijd voor Jacco. Hij wordt ook wakker geschud door de tweeling. We gaan zo eten, jullie moeten opstaan laat Fay weten. De mannen zijn wakker en de missie van de twee is geslaagd, tevreden verlaten ze weer het cordwood.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *