Billy krijgt een verrassingsdiner van Romy, Demi en Fay

Billy krijgt een verrassingsdiner van Romy, Demi en Fay

Gisteren hadden Demi, Fay en Romy bedacht om Billy eens goed te verrassen. Dit omdat ze volgens hen de laatste tijd niet lekker in haar vel zit. Afgelopen avond hadden de dames speciaal voor haar een gezellig diner geregeld. Terwijl de tweeling aan het koken is, dekt Romy ondertussen een tafel voor vier in de bistro. Als alle voorbereidingen zijn getroffen, nemen ze Billy mee, die haar ogen moet dichthouden. In de bistro mag ze eindelijk kijken. Billy haar mond valt open van verbazing. Ze had dit niet verwacht. En geeft de drie dan ook een dikke knuffel. Zo lief dat jullie dit doen voegt ze er blij aan toe. Met z’n vieren beginnen ze aan hun diner en kletsen ze gezellig over van alles en nog wat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *