De mannelijke en vrouwelijke bewoners uit Utopia leven voortaan gescheiden van elkaar

De mannelijke en vrouwelijke bewoners uit Utopia leven voortaan gescheiden van elkaar

Al een tijdje irriteren de vrouwelijke bewoners van Utopia zich aan het grof taalgebruik van de mannen en de seksistische opmerkingen. Andersom irriteren de mannen zich ook aan de vrouwen en hun rommel. Zo komt Johan op het idee om een aparte wasmachine te kopen met Jacco. Hoe meer hij erover nadenkt, hoe meer dingen hij eigenlijk gescheiden wil houden van de vrouwen. Dit brengt Linda afgelopen avond op een idee. Tegen Fay fluistert ze dat ze wel voor een scheiding tussen de mannen en vrouwen in Utopia kan zorgen. Die jongens zijn aan het doordraaien, laten we met rode tape een scheiding trekken door elk gedeelte van de loods voegt ze er met een ondeugende blik in haar ogen aan toe. Fay vindt het een geweldig idee en stemt ermee in. Ook de andere vrouwen stemmen in en lachend gaan ze aan de slag met de rode tape.De vrouwen laten niets ongescheiden. De woonkamer, de wc’s, de keuken, de computers en zelfs de bestekbak, alles krijgt een apart mannen gedeelte en een apart vrouwen gedeelte, dankzij een rode lijn. Al snel krijgen de mannen door wat er aan de hand is en enthousiast helpen ze een handje mee. De Utopiaanse mannen en vrouwen leven vanaf nu gescheiden. Vraag twee is voor hoelang.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *