Hoe lang is de loods in Utopia nog verdeeld?

Hoe lang is de loods in Utopia nog verdeeld?

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer in Utopia? We hebben een korte samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Eerder op de avond hebben de vrouwen, na wat geklaag van de mannen, de loods in tweeën gesplitst. Een deel voor de vrouwen én een deel voor de mannen. De vrouwen houden zich nog strikt aan de gescheiden ruimtes en zitten gezellig met elkaar op de bank. Genietend van een wijntje en een chocolaatje. Ze kletsen over van alles en nog wat en hebben overduidelijk een gezellige avond. De mannelijke bewoners hebben zich iets meer opgesplitst, Johan is naar de bistro gegaan om een aantal plaatjes te draaien. René zit op zijn bed in het atelier en pingelt een liedje op zijn gitaar. De rest van de mannen zitten gezellig te praten op de bank of achter de computer. Hoe lang zal de loods nog verdeeld zijn? En wat zal een nieuwe dag in de mini samenleving brengen? We komen snel weer terug met meer nieuws uit Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *