Madilia verblijft alweer zes maanden in Utopia

Madilia verblijft alweer zes maanden in Utopia

Vandaag is het een speciale dag voor Madilia want ze is vandaag precies zes maanden in Utopia. Ze slaapt vandaag dan ook net iets langer dan normaal. Iets over achten wordt ze wakker en kan haar dag beginnen. Ondertussen zijn ook Linda, Beau, Cemal, Romy en Baldr wakker. De mannen en vrouwen leven nog steeds apart en dit wordt duidelijk door alle scheidingen die er zijn gemaakt met het rode tape. Romy en Cemal hebben, ondanks de scheiding, toch samen het bed gedeeld. Ook Fay kruipt bij Chipp in bed. Samen met hem leest ze de post die hij heeft ontvangen. Jacco heeft ook post ontvangen. Enthousiast begint hij met lezen. Ondertussen maken de ander bewoners zich klaar om aan de nieuwe dag te beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *