Er is flink wat verwarring ontstaan rondom de financiën

Er is flink wat verwarring ontstaan rondom de financiën

Als José net wakker is staat René al aangekleed en wel voor haar. Vlak voordat hij weer naar de loods wil vertrekken roept José dat ze vandaag met hem en Linda over de financiën wil praten. Ja, ik wil ook duidelijkheid hebben antwoordt René. En voegt eraan toe dat hij ondanks alles toch blij is dat José de pinpas heeft. Ik heb die pinpas helemaal niet antwoordt José geschrokken. René kijkt José met grote ogen aan en snapt niet wat er aan de hand is. Ik doe de financiën toch niet meer gaat José verder. Ook dit nieuws lijkt bij René niet bekend. Ik dacht dat jij het weer zou doen voegt hij eraan toe. Volgens José heeft ze nooit gezegd dat ze de financiën weer zou oppakken. Ik heb gezegd dat we er eerst over moeten praten benadrukt ze. René legt op zijn beurt uit dat hij ervan uitging dat José de financiën gewoon weer zou oppakken, iets wat José een vreemde conclusie vindt. René negeert de blik van José en gaat verder over Linda. Zij voert op dit moment de financiële taken uit maar volgens hem doet ze dit niet foutloos. Zo geeft ze naar zijn idee veel te veel uit. José deelt deze mening niet en geeft aan dat je het nooit goed kan doen met de financiën.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ali at 13:34

    Die René doet net alsof hij het alleen maar goed kan doen en is constant op zoek naar foutjes zodat hij een ander in het kwaad daglicht kan zetten!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *