Cemal spreekt Johan aan omdat hij is uitgevallen tegen Romy

Cemal spreekt Johan aan omdat hij is uitgevallen tegen Romy

Met de beste bedoelingen heeft Romy gisteren de studio opgeruimd maar dat werd haar door Johan niet in dank afgenomen. Alle DJ spullen stonden volgens hem precies waar ze moesten staan en dat heeft hij Romy ook stevig duidelijk gemaakt. Cemal heeft van  Romy gehoord wat er is voorgevallen en besluit verhaal te halen bij Johan. Ik vind het heel respectloos hoe je daarmee bent omgegaan zegt hij.  Johan die zich van geen kwaad bewust is, vraagt kalm waarom Cemal dat vindt. Als iemand iets voor je opruimt, hoor je gewoon te zeggen dankjewel antwoordt Cemal. Daar is Johan het niet mee eens. Wanneer iemand ongevraagd iets opruimt, hoef je daar helemaal niet dankbaar voor te zijn voegt hij eraan toe. Het stond zo goed benadrukt hij. En dan geeft Romy tegen mij een grote mond. Dan denk ik ook f*ck it, doei gaat hij verder. Cemal ziet op zijn beurt in dat Johan er simpelweg anders over denkt en laat het er maar bij zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *