Johan wil zijn keukendienst niet langer met Billy doen

Johan wil zijn keukendienst niet langer met Billy doen

Een aantal weken geleden is er een nieuw afwasrooster gemaakt. Op dit rooster staan elke dag twee bewoners die keukendienst hebben. Een van deze tweetallen zijn Johan en Billy. Johan baalt nu van zijn keuken maatje. De laatste paar dagen gaat het niet zo goed tussen Billy en hem. Billy ergert zich aan de opmerkingen die Johan maakt en gisteren werd het haar te veel. Sindsdien negeren de twee elkaar. Als Johan zich herinnert dat hij keukendienst met Billy heeft, besluit hij dit meteen recht te zetten. Bij Beau doet hij zijn beklag. Ik heb een probleem begint hij tegen Beau. Beau luistert nieuwsgierig naar wat Johan te zeggen heeft. En Johan legt op rustige toon uit dat hij het niet meer ziet zitten om zijn keukendienst met Billy te doen. Beau wil op haar beurt weten wat er is gebeurd maar Johan zegt dat hij daar geen woorden aan vuil wil maken. Ik wil gewoon niks meer met haar te maken hebben benadrukt hij. Vervolgens pakt Beau het rooster erbij en vraagt Johan met wie hij wil wisselen. Johan antwoordt dat hij geen idee heeft en laat dit aan Beau over. Beau  oppert om zelf te ruilen met Johan of Billy. Johan vindt dit een goed idee en Beau besluit aan Billy te vragen of dit zij dit goed vindt. Vervolgens doet Beau nog een poging Johan aan het praten te krijgen maar hij wil niks kwijt over zijn relatie met Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *