Cemal had van Baldr verwacht dat hij voor meer stabiliteit zou zorgen

Cemal had van Baldr verwacht dat hij voor meer stabiliteit zou zorgen

Cemal besluit Baldr aan te spreken op zijn gedrag.

Baldr is al een aantal weken in Utopia. De bewoners hadden hogen verwachtingen van hem maar deze maakt hij volgens sommigen niet helemaal waar. Zo bespraken Demi, Fay en Romy eerder dat ze vinden dat hij te weinig doet. Ook Cemal is niet helemaal te spreken over Baldr zijn doen en laten en daarom besluit hij hem apart te nemen.

Ik zit met het volgende…begint Cemal het gesprek. En legt vervolgens uit dat hij had verwacht dat Baldr met zijn binnenkomst voor stabiliteit zou zorgen. Dat we ons wat ouder zouden gedragen voegt hij eraan toe. Dat was mooi geweest, hè grapt Baldr. Maar Cemal is niet in voor een grapje. Op serieuze toon gaat hij verder en zegt dat hij het jammer vindt dat Baldr zijn verwachtingen niet waarmaakt. Het valt mij ook op dat je veel lacht om seksuele grappen en opmerkingen. In mijn ogen ga je met de verkeerde mensen om en word je verkeerd beïnvloed gaat Cemal verder. Baldr is het hier niet helemaal mee eens. Hoor je mij zulke dingen zeggen vraagt hij. Volgens Cemal maakt dat niks uit omdat Baldr wel om de opmerkingen lacht en dat vindt hij kinderachtig. Baldr antwoordt op zijn beurt dat hij juist lacht omdat hij soms niet kan geloven wat er om hem heen wordt gezegd. Het is lachen van verbazing benadrukt hij. Daarnaast vindt Baldr dat het niet aan hem is om zijn mede bewoners op te voeden. Ik ben niet hun vader gaat hij verder. Om deze reden heb ik dan ook besloten mijn frustraties los te laten en iedereen in zijn waarde te laten. Cemal is het hier niet mee eens en vindt dat de verandering bij jezelf begint. Ik heb juist afstand genomen van die mensen. Je moet het niet aanmoedigen of toelachen sluit hij af. Baldr begrijpt wat Cemal bedoelt en besluit hier meer op te gaan letten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 15:16

    Wie is Cemal hij moet eerst eens naar zich zelf kijken en afstand van Romy de schreeuwer nemen want hij is te dom omdat t zien.Maar wel Baldr vertellen wat hij moet doen en laten .Hoe dom kan je zijn ,kijk Baldr doet ook niks maar maakt zelf wel uit waar hij mee omgaat.Cemal wordt een tweede Billy overal mee bemoeien,kijk eerst maar na je zelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *