Wat vindt Beau ervan dat oud Utopia bewoners Bas en Do weer een stel zijn?

Wat vindt Beau ervan dat oud Utopia bewoners Bas en Do weer een stel zijn?

Oud Utopia bewoner Bas en Do zijn weer bij elkaar. Dit lieten de twee op social media weten. Maar wat vindt Beau ervan? Inmiddels heeft dit nieuws ook de loods bereikt.

Gisteren kreeg Beau namelijk post van Bas met daarin onverwacht nieuws.  Hij schreef dat hij terug is bij zijn oude Utopia liefde Do. Billy wil graag weten hoe zij daar mee omgaat. Het gaat wel goed laat Beau aan Billy weten. Ik kwam vannacht wel moeilijk in slaap, ik moest er veel aan denken. Misschien schrijf ik ook nog wel een brief terug voegt ze eraan toe. En dat is volgens Billy een goed idee, zo kan Beau toch haar hart even luchten. Ondanks dat voelt Beau zich wat onzeker want had hij tijdens hun relatie ook de gehele tijd gevoelens voor Do? Hoewel Beau nuchter probeert te blijven, geeft ze wel toe dat ze even tijd nodig zal hebben om de hele situatie te verwerken. Maar daar hoeft niemand zich volgens haar zorgen om te maken. Wanneer ze nonchalant haar schouders ophaalt, zegt ze tegen Billy dat er vast wel iemand anders is voor haar. En gaat er nog even over nadenken of ze een brief terugschrijft om het voor haar af te sluiten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 57    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *