De bewoners uit Utopia barsten van de ideeën voor nieuwe evenementen in Utopia

De bewoners uit Utopia barsten van de ideeën voor nieuwe evenementen in Utopia

Aanstaande zaterdag staat het evenement Latin Night op het programma en op zondag 17 december is het weer tijd voor de Winter Wonderland Markt. Er is dus nog genoeg ruimte voor extra evenementen in Utopia. En daar werd aan gisteren aan het begin van de avond dan ook flink over gesproken. Zo heeft Baldr een idee voor een muzikale happening. Ik ben bezig met een unplugged avond vertelt hij aan Johan. Ik wil bandjes uitnodigen die akoestisch hun muziek ten gehore zullen brengen voegt hij eraan toe. Johan vindt het een goed plan maar ook René, die zelf regelmatig op zijn gitaar speelt is enthousiast. Baldr gaat zijn plannen op papier zetten om te kijken wat er allemaal nodig is om het evenement te realiseren.

Ondertussen wordt ook duidelijk dat Madilia een evenement wil organiseren. Een Arabische avond welteverstaan. Arabisch eten zal daarin een grote rol spelen. Samen met Linda begint ze zich te oriënteren op mogelijke standhouders en wat het evenement nog meer moet brengen. Senna opperde ook al het idee om een foute avond in Utopia te organiseren. Johan en Jacco hoeven daar geen seconde over na te denken en vinden dat een strak plan. Met z’n drieën beginnen ze meteen met brainstormen. Iedereen moet verkleed komen en de namen van grote artiesten vliegen al over tafel. Ideeën genoeg dus, nu de uitvoering nog. Zal het de bewoners gaan lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *