Beau en Romy willen twee kampen maken, één voor de mannen en één voor de vrouwen

Beau en Romy willen twee kampen maken, één voor de mannen en één voor de vrouwen

De bewoners hebben naar aanleiding van een idee van Linda, de loods met tape in tweeën gesplitst. De mannen en de vrouwen leefden daardoor voor eventjes gescheiden van elkaar. Afgelopen avond besluiten Beau en Romy dit idee door te zetten en beginnen ze met het maken van borden waarmee ze de groep in tweeën willen splitsen. Een voor kamp mannen en een voor kamp vrouwen zegt Romy enthousiast als ze aan de slag gaan. Wat later komt René even kijken wat de vrouwen aan het doen zijn. We gaan de vrouwen en mannen scheiden legt Beau uit. Gewoon een weekje zonder elkaar voegt ze eraan toe. René vertelt rustig dat hij het een prima idee vindt en dat de mannen dat wel zullen redden. Maar daar zijn de vrouwen het dan weer niet mee eens. Wacht maar tot jullie alles zelf moeten doen benadrukt Romy. René kan wel lachen om het idee van het tweetal en is benieuwd naar de uitkomst van het experiment. Romy en Beau werken ondertussen hard door aan hun borden, die ze willen gebruiken om aan te duiden welk gedeelte van de loods voor de mannen en welk gedeelte voor de vrouwen zal gaan zijn. Zullen de mannen en vrouwen in Utopia binnenkort niet meer samenleven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *