Madilia en Linda vinden dat hun mede bewoners te veel doordeweeks drinken

Madilia en Linda vinden dat hun mede bewoners te veel doordeweeks drinken

Madilia en Linda besluiten afgelopen avond een rondje te lopen over het Utopia terrein. Terwijl ze de wandeling maken bespreken de twee het drank gebruik onder de bewoners. Want volgens de twee loopt het weer de spuigaten uit. Er zijn een aantal bewoners die constant doordeweeks drinken en als gevolg de volgende dag ook laat hun bed pas uit komen. Weet je wat het is zegt Linda, als je om half 10 je bed pas uitkomt kan je rond half 12 pas beginnen met je dagelijkse taken. Maar omdat het een groepje is, doelend op Demi, Fay en Chipp, wordt er weinig van gezegd. De twee snappen niet dat dit alleen hen opvalt. Ze vinden het ook niet erg dat er in het weekend een avond wordt gedronken maar iedere dag doordeweeks gaat hen te ver. Linda en Madilia besluiten er vaker op te gaan letten, maar weten nog niet goed hoe ze dit probleem op kunnen lossen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joes at 23:20

    je wordt toch zo langzamerhand ook kotsmisselijk van die madilia en linda. en maar klagen en zeuren en over anderen roddelen. wees eens flink en stap op de mensen waar het om gaat af en zeg het eens tegen hen zelf

  2. joke gotte at 15:23

    Ze moeten niet auwehoeren maar gewoon die drie aanspreken ,dat doen ze elke keer lafaards dat durven ze niet ,en het zal die twee weer niet zijn .Want als ze hun zien doen ze lief en aardig en Chipp heeft ook altijd commentaar op een ander spreek hem dan is aan ,maar dat durven ze niet ze vertellen dat liever aan een ander.dan hoeven zij het niet op te lossen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *