Steelt René de choreografie van Billy?

Steelt René de choreografie van Billy?

Afgelopen avond waren een aantal bewoners weer flink aan het oefenen op de salsa dans. Ondertussen vertelt Billy iets wat haar tegen de borst stuit. Ze heeft van Djey, haar danspartner, een mail gehad met hun choreografie. Ze vindt later deze uitgeprinte mail waar haar naam is doorgekrast en vervangen door René zijn naam. Hij heeft het gewoon doorgekrast vertelt Billy aan Fay. Volgens haar heeft René hun volledige choreografie gestolen. Als ze oogcontact maakt met René laat ze het ook hem weten. Hier staat Billy boven roept ze. René moet er niks van weten. Ik wil gewoon lekker dansen. Druktemaker voegt hij eraan toe. Billy vindt het op haar beurt ongekend en laat nogmaals aan hem zien dat haar naam er op staat. Doe maar gewoon drie stemmen op mij, lieverdje. René kan het allemaal niet zoveel schelen en danst lekker verder.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *