Stoppen de mannelijke en vrouwelijke bewoners met gescheiden leven?

Stoppen de mannelijke en vrouwelijke bewoners met gescheiden leven?

Een nieuwe dag is aangebroken in de mini samenleving van Nederland. De afgelopen dagen hebben de bewoners besloten dat ze een tijdje gescheiden zouden leven in Utopia. De mannen en de vrouwen wilden een week apart van elkaar leven en met rode tape werd de loods in tweeën gedeeld. Hoe zit het nu met de verdeling vraagt Fay in de ochtend aan Chipp. Chipp antwoordt dat hij net naar de wc is geweest bij de vrouwen. Maar dat was eigenlijk omdat ik niet echt op heb gelet voegt hij eraan toe. Volgens Fay is dit een teken dat ze kunnen stoppen met gescheiden leven. Johan die aan tafel luistert naar het gesprek, vindt dat ze het moeten proberen vol te houden.  We doen het tot dinsdag benadrukt hij. Maar volgens Fay zijn de tafels ook al weer aan elkaar geschoven en heeft het dus weinig zin. Kijk dat bedoel ik nou, dat is Utopia reageert Johan. Chipp is het met hem eens. We hebben hier nooit iets volgehouden zucht hij. Is het voorbij met de scheiding tussen mannen en vrouwen in de loods?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *