Vandaag komt er flink wat pers naar Utopia

Vandaag komt er flink wat pers naar Utopia

De duizendste aflevering van Utopia staat voor de deur, aanstaande maandag is het dan zover. Dat levert de nodige aandacht van de pers op. Linda roept dan ook de bewoners bij elkaar om hen in te lichten dat het vandaag druk zal worden op het terrein. Telegraaf TV, Shownieuws en weekblad Party komen de bewoners in de loop van de dag interviewen. En Romy en Cemal zullen fotoshoot doen voor de Party. Shownieuws komt langs voor interviews met Cemal, Billy, Demi en Fay. Telegraaf TV komt in het bijzonder voor Billy. Het nieuws wordt met veel enthousiasme ontvangen in Utopia. Het doet Cemal duidelijk goed dat zowel de Party als Shownieuws voor hem komen. Ook Demi, Fay en Romy zijn helemaal blij. Na het nodige gejoel en gegil rennen ze meteen naar hun garderobe om een outfit te kiezen. Ze moeten er natuurlijk goed uitzien!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *