De bewoners hebben hun eerste persmoment erop zitten

De bewoners hebben hun eerste persmoment erop zitten

De bewoners hoorde via een brief dat er vandaag de nodige pers in Utopia langs zouden komen. Dit ter ere van de duizendste aflevering die aanstaande maandag wordt uitgezonden. Na het voorlezen van de brief is iedereen zich snel mooi gaan maken, want niet veel later staat de eerste fotograaf al op de stoep. Freddy de fotograaf van de Telegraaf, wordt door Billy en Senna ontvangen en in de loods maakt hij kennis met iedereen.  de foto’s. De hele groep verplaatst zich naar de voorkant van de loods, waar de eerste kiekjes worden genomen. Maar geen Utopia zonder de dieren natuurlijk en daarom worden er ook wat foto’s genomen bij de koeien. Dat is vooral voor sommige vrouwen een uitdaging, want op hoge hakken door het weiland gaat minder soepel dan gehoopt. Gelukkig lukt het iedereen om het weiland te bereiken en kunnen er een paar leuke groepsfoto’s worden gemaakt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *