Billy heeft een interview met een verslaggeefster van Telegraag VNDG

Billy heeft een interview met een verslaggeefster van Telegraag VNDG

Ter ere van de duizendste aflevering van Utopia die maandagavond wordt uitgezonden is er vandaag een hoop pers in Utopia. Zo ook een verslaggeefster van Telegraaf VNDG, die Billy komt interviewen over haar tijd in Utopia. Het tweetal neemt plaats op het dakterras bij het penthouse, omdat hier volgens Billy het mooiste uitzicht over Utopia te zien is. Billy beantwoordt enthousiast alle vragen die haar worden gesteld en vertelt dat ze het erg bijzonder vindt om zowel in de allereerste als in de duizendste aflevering van Utopia te zien te zijn. Het tweetal praat nog een tijdje verder over Billy haar tijd in Utopia en na een leuk diepte interview is het tijd om weer afscheid te nemen. Op naar het volgende persmoment waar we zo over schrijven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joes at 23:24

    het is zo wie zo belachelijk dat je terug kan komen, maar het betekent ook dat ze buiten utopia helemaal niets heeft. want welk normaal mens wil in zo een programma en dan ook nog eens terugkomen. je hebt toch je familie, vrienden, kennissen, baan enz buiten utopia. nou onze drama queen dus blijkbaar niet

  2. Henny at 13:48

    En ja hoor, madam Billy moet weer het woord nemen. Wie heeft haar ooit de spreekbuis van utopia gemaakt? Dit zal ook wel weer niet geplaatst worden, maar waarom heeft/moet zij al die aandacht? Ze is gemeen en alles behalve eerlijk, maar goed anders kom je niet terug in utopia schijnt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *