Shownieuws komt weer in Utopia voor wat interviews

Shownieuws komt weer in Utopia voor wat interviews

Nadat de pers is langsgekomen en er al een aantal groepsfoto’s zijn gemaakt en Billy is geïnterviewd, betreedt de volgende fotograaf het terrein. Ditmaal worden er foto’s gemaakt van Romy, Cemal en Jacco.Als eerste is Jacco aan de beurt. Na een kennismaking met de fotograaf worden er buiten een aantal portretfoto’s van hem gemaakt. Daarna is het de beurt aan Romy en Cemal. Ze nemen plaats op de banken en poseren voor de camera. Hierna worden er ook nog wat romantische foto’s gemaakt op het dakterras bij het penthouse, waar de twee overduidelijk van genieten.

Niet veel later staat Shownieuws in Utopia. Een paar weken geleden waren zij ook al te gast, toen ze Billy interviewden over onder andere haar nieuwe neus. Vandaag wordt Billy opnieuw geïnterviewd door Shownieuws. Maar zij is niet de enige, want ook Cemal en de tweeling worden onderworpen aan een interview. Enthousiast geven ze allemaal antwoord op de vragen die hen worden gesteld ter ere van de duizendste aflevering van Utopia. Wat een drukte!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *