José wordt erg emotioneel omdat ze het gevoel heeft dat René haar onderuit wil halen

José wordt erg emotioneel omdat ze het gevoel heeft dat René haar onderuit wil halen

José heeft gehoord dat René vanaf 1 januari het liefst alleen Linda op de boekhouding wil zien. Zij ziet dat als een persoonlijke aanval en heeft mede daarom besloten het boekhouden naast zich neer te leggen. René geeft aan dat hij José wél graag op de financiën ziet maar daar heeft ze al geen boodschap meer aan. Ik voel geen vertrouwen van jou en er wordt over me heen gelopen. Dan houdt het voor mij op voegt ze eraan toe. Na enige tijd komt José op een specifieke gebeurtenis wat haar ontzettend dwars zit. De bewoners hebben een aanmaning gekregen en ze heeft het gevoel dat René haar ervan beschuldigt dat het zover heeft kunnen komen. Als iemand zegt dat ik niet secuur ben en fouten maak, dan zie ik dat als een beschuldiging. En als er een beschuldiging komt, wil ik bewijzen zien benadrukt ze. De emoties lopen bij José zo hoog op dat de tranen over haar wangen rollen. Je probeert je er weer onderuit te praten en daar baal ik van bijt ze René toe. En  besluit het tot de bodem uit te gaan zoeken. Als het niet klopt, echt jongen… René wenst haar nonchalant veel succes. Dit krijgt vast en zeker een vervolg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. joes at 23:28

    vanaf hier kan ik niet beoordelen wie er goed is met de boekhouding in utopia, want je ziet nooit echt wat er binnenkomt en wat er uit gaat. maar jose is wel echt een huilebalk, wat een traantjes zeg en alleen om zo iets. daar moet je toch tegen kunnen en er gewoon iets van zeggen. ze kunnen daar als er iets tegenzit of iets gezegd wordt alleen maar schelden en tieren en janken en na verloop komt dan weer het sorry en de knuffel en is alles weer goed. wordt daar zo moe van

  2. janineS at 14:29

    Ik heb te doen met Jose. Die malle Rene valt bijna door de mand en daardoor doet hij zo! Hij jat als geen ander van de bv. Raar zooitje is het toch….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *