José uit haar frustraties over René bij Demi, Fay en Romy

José uit haar frustraties over René bij Demi, Fay en Romy

Nadat José weer woorden heeft gehad met René over de boekhouding van Utopia besluit ze haar hart te luchten bij Demi, Fay en Romy.

José is enorm gekwetst door René. Dit omdat hij haar beschuldigd dat ze niet secuur genoeg werkt. Het is elke keer hetzelfde gezeik zegt ze gefrustreerd. Volgens haar doet René er alles aan om haar te kwetsen en heeft hij geen bewijs van dat ze de financiën echt niet goed doet. Het is gewoon een steek onder water voegt ze er boos aan toe. Demi, Fay en Romy luisteren rustig naar José. Volgens hen is het niet handig dat René telkens de aanval opent op José. Je wilde de financiën misschien wel weer oppakken maar zo ga je dat natuurlijk niet doen zegt Romy. De vrouwen snappen niet waarom René het niet los kan laten en zich er maar mee blijft bemoeien. Bij José rollen intussen de tranen weer over haar wangen. Het gaat er bij haar echt niet in dat ze keer op keer zo gekwetst wordt en het voelt voor haar als een persoonlijke aanval. Ik ben er echt klaar mee. Hij trapt me op mijn hart sluit ze verdrietig haar verhaal af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *