Jacco luistert Linda af maar wordt betrapt

Jacco luistert Linda af maar wordt betrapt

Jacco is vandaag op de computer aan het zoeken naar een 15 maanden cadeau. Als Linda doorkrijgt waar hij mee bezig is, wijst ze hem erop dat hij het cadeau pas mag bestellen als hij echt 15 maanden in Utopia is. Billy heeft het ook pas besteld op de dag dat ze hier 15 maanden woonde benadrukt ze terwijl ze wegloopt. Linda haar uitspraak zorgt voor de nodige frustraties bij Jacco en hij besluit achter haar aan te lopen. Terwijl Linda in de ruimte onder het penthouse zit te praten met José, luistert Jacco hen af. Plotseling komt echter Madilia langslopen, die hem vraagt of hij aan het afluisteren is. Wanneer Madilia de deur door is, draait Jacco zich gefrustreerd om. Gelijk zijn ze weer over me aan het roddelen zegt hij tegen Johan. Ik had het kunnen weten voegt hij er zuchtend aan toe. Ondertussen vertelt Madilia aan Linda dat ze Jacco heeft betrapt terwijl hij stond te luisteren. Dit schiet bij Linda natuurlijk in het verkeerde keelgat. Ik moet me echt inhouden om nu niet heel boos te worden voegt ze eraan toe. Hij zit altijd te prikken naar mij. Ik heb niks voor hem te verbergen en als hij iets wil weten moet hij het gewoon vragen vervolgd ze. En vraagt zich hardop af of ze Jacco zal aanspreken op zijn gedrag. Wordt misschien vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bep at 15:17

    Tja Linda dat kan ,ik denk dat jacco dan jou op je gedrag aanspreekt je blijft maar roddelen toch . Hou daar dan eens mee op .het brengt het slechtste in een mens naar boven toch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *