Linda confronteert Jacco rondom zijn afluisterpraktijken

Linda confronteert Jacco rondom zijn afluisterpraktijken

Linda maakte Jacco er vandaag op attent dat hij zijn vijftien maanden cadeau pas krijgt wanneer hij daadwerkelijk vijftien maanden in Utopia verblijft. Jacco was daar niet bepaald blij mee en besloot een gesprek af te luisteren dat Linda nadien had met José. Hij vermoedde dat het over zijn cadeau zou gaan en dat vermoeden was correct. Niet veel later betrapt Madilia Jacco en dat werd natuurlijk doorverteld aan Linda. Linda besluit wat later Jacco te confronteren. Ze zegt dat als hij wil weten wat ze met José bespreekt hij er gewoon bij kan komen zitten.  Jacco ontkent dat hij haar heeft afgeluisterd en legt uit dat hij alleen zijn krantje aan het lezen was. Je mag zeggen over mij wat je wil voegt hij eraan toe. Linda vraagt vervolgens of Jacco begrijpt dat hij niet nu al zijn cadeau mag bestellen. Het maakt mij geen moer uit antwoordt Jacco, die Linda amper aankijkt. Als Linda weer vertrekt schudt Jacco veelzeggend zijn hoofd. Hij is het er overduidelijk niet mee eens, maar kan weinig doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *