De bewoners uit Utopia moeten de belastingdienst tienduizend euro betalen

De bewoners uit Utopia moeten de belastingdienst tienduizend euro betalen

Chipp ziet een mail binnenkomen op de computer. Zijn ogen worden groot en hij zegt met een diepe zucht dat ze een hele maand voor niks hebben gewerkt. Het blijkt dat de bewoners bericht hebben gehad van de belastingdienst. Ze moeten nog zo’n tienduizend euro aan hen betalen. Ondertussen krijgt ook de rest van de bewoners door wat er aan de hand is. Iedereen reageert geschrokken. Tienduizend euro roept Beau verbaasd uit als ze de mail ziet. Billy reageert kalm. Nou, dan staan we weer op nul zegt ze teleurgesteld. Al snel vraagt de groep zich af hoe ze dit moeten gaan betalen. José besluit met de mail naar René te gaan. Dit omdat hij ooit heeft aangegeven dat er een potje is voor de belasting. Wanneer ze bij René aankomt is hij samen met Baldr bezig met het verplaatsen van een aantal palmbomen. Als ze hem vertelt dat hij de mail moet lezen zegt hij dat hij geen tijd heeft. Je moet stoppen met zeiken nu René bijt José hem toe terwijl ze hem de mail in zijn handen drukt. René start met lezen en het blijft stil. Als ik klaar ben met de palmbomen kom ik naar jou en Linda toe om erover te praten belooft hij haar. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Karel at 11:06

    Dit is het resultaat van de boekhouder ??? René weg met die zwerver als hij naar jullie toekomt heeft hij weer zo n l…l verhaal laat hem overal af blijven hij rommelt alleen (voor zichzelf) weg met die zwever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *