Volgens René kan er tienduizend euro aan de belastingdienst betaald worden

Volgens René kan er tienduizend euro aan de belastingdienst betaald worden

Er heerst lichte paniek in de Utopia sinds de bewoners bericht hebben gehad dat ze tienduizend euro moeten betalen aan de belastingdienst. René besluit te gaan praten met José en Linda, om het één en ander uit te leggen. Zijn grootste boodschap is dat er geen reden is om in paniek te raken. We kunnen het betalen zegt hij geruststellend. Al is het wel wat meer dan ik had verwacht voegt hij eraan toe. Vervolgens ontstaat er een lang gesprek over allerlei ingewikkelde financiële zaken, waar Linda en José niet meteen alles van begrijpen. Print die mail even uit, dan kan ik het beter laten zien zegt René tegen Linda. Het groepje buigt zich daarna wederom op de financiële stand van zaken. De conclusie blijft dat ze de rekening zouden moeten kunnen betalen maar het laatste woord is hier voorlopig nog niet over gezegd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *