Hoe reageert de groep op het bericht van de belastingdienst?

Hoe reageert de groep op het bericht van de belastingdienst?

De bewoners hebben te horen gekregen dat ze een flink bedrag aan de belastingdienst moeten betalen. Hoe gaan ze hier mee om? In dit bericht lees je het allemaal terug.

René probeert de groep gerust te stellen en vertelt aan Linda en José dat ze het bedrag kunnen betalen. Ondertussen hebben ook de andere bewoners het nergens anders meer over. In groepjes wordt er gespeculeerd waar het fout is gegaan. En er wordt gezocht naar een oplossing. Het bedrag van tienduizend euro kan betaald worden maar dit zou betekenen dat de kas op nul euro komt te staan. Geen fijn vooruitzicht voor de Utopiaan van het jaar. Hoe kan dit nou roept Cemal in verbazing uit. Ook Billy begrijpt er niks van. We werken voor jan lul benadrukt ze. Billy, Linda en José zijn het erover eens dat er een fout is gemaakt. Waar en door wie, dat weten ze niet. Wel zijn de dames kritisch over het handelen van René.

Ook Chipp maakt zich kwaad over de hele situatie. Volgens hem was dit te verwachten en ligt de fout bij René. Hij moet gewoon lekker gaan bouwen voegt hij er boos aan toe. Toch moet er in oplossingen gedacht worden. José besluit daarom nogmaals met René te gaan praten. Ondertussen verzamelt een groot deel van de bewoners zich bij de computers en wordt er gediscussieerd over hoe er meer geld verdient kan worden en over een eventuele nieuwe verdelingsregeling.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *