Fay maakt zich zorgen over de dromen van haar mede bewoners

Fay maakt zich zorgen over de dromen van haar mede bewoners

Senna, heb jij nog dromen begint Fay het gesprek. Senna denkt even na en antwoordt dan dat hij zichzelf wil ontwikkelen. Dezelfde vraag wordt aan Beau gesteld. Beau vertelt dat ze zich graag wil richten op het zetten van wimperextensions. Kan dat nu nog vraagt Fay vervolgens, doelend op de financiële situatie. Het is inmiddels duidelijk dat het bedrag van tienduizend euro wel kunnen betalen aan de belastingdienst. Dit houdt wel in dat er verder geen uitgaven gedaan kan worden en er hard gewerkt moet worden om weer geld te verdienen. Er zijn zelfs al gesprekken geweest voor een nieuwer verdelingsregeling. Sommige bewoners willen dat er voortaan 100% van de inkomsten naar de bv gaat. Dit zet Fay aan het denken en ze vraagt zich af of er nog ruimte zal zijn voor de dromen van de bewoners. Dit is toch niet leuk, dan heb je een droom en dat gebeurt dit gaat ze vervolgens verder. Beau antwoordt dat het wel goed komt maar met daar neemt Fay geen genoegen mee. We zeggen altijd dat het goed komt benadrukt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *