Zitten de bewoners door René zijn toedoen in deze vervelende financiële situatie

Zitten de bewoners door René zijn toedoen in deze vervelende financiële situatie

Het nieuws van de belastingdienst maakt vooral bij Chipp veel los. Hij legt uit dat hij dit al die tijd al zag aankomen en René hier meerdere malen voor gewaarschuwd heeft. Ik heb hier urenlange discussies met hem over gehad voegt hij eraan toe. Maar ik was gek volgens hem gaat hij geïrriteerd verder tegen Beau en de tweeling. Er klopt helemaal niks van vult Beau hem aan.  De groep begrijpt ook niet hoe het zover heet kunnen komen maar voor Chipp is het heel duidelijk. Volgens hem heeft René continu geld uit het potje voor de belasting gehaald. Daarnaast zijn niet producten en evenementen goed gefactureerd. Wat later uit hij ook zijn frustraties bij Billy. Het wordt tijd dat hij zich er niet meer mee gaat bemoeien zegt Billy. Chipp is het hier overduidelijk mee eens. En legt uit dat het hem ontzettend kwaad maakt omdat hij hier al zes maanden mee bezig is. Ik heb al die tijd gelijk gehad benadrukt hij doelend op het feit dat de financiële boekhouding niet in orde was. Ook zijn de twee het erover eens dat René de belastingaangifte niet goed heeft gedaan. En daarvoor moet iedereen nu op de blaren zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Floris at 21:47

    Het wordt eens tijd dat de boel daar professioneel wordt gerund door mensen die verstand van zaken hebben. Utopia is een bedrijf, maakt soms winst en er moet gewoon belasting worden betaald.
    De Belastingdienst kan serieuze maatregelen nemen maar blijkbaar is de creche daar nog niet van doordrongen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *