René, José en Linda bespreken een nieuwe verdelingsregeling

René, José en Linda bespreken een nieuwe verdelingsregeling

Terwijl alle bewoners hun mening geven over de tienduizend euro die aan de belastingdienst betaald moet worden zonderen José, Linda en René zich af om zaken op orde te stellen. Met z’n drieën bekijken ze de rekeningen, wat er in de kas zit en wat er nog uit gaat. De drie komen tot de conclusie dat er goed voor de bv gezorgd moet worden de komende tijd en dat kan alleen met een nieuwe verdelingsregeling. Op dit moment is er een 70/30 regeling. Dat houdt in dat er 70% van de inkomsten naar de bv gaat en 30% naar de bewoners zelf. Linda oppert daarom het idee om alles naar de bv te laten gaan en het zakgeld te bevriezen. Als het zakgeld blijft groeien kunnen we het helemaal niet meer uitkeren zegt ze. Wel wil ze de bewoners 75 euro boodschappengeld en 75 euro zakgeld geven. We moeten gewoon helemaal geen geld meer uitgeven voegt René eraan toe. De drie komen in een lange discussie terecht waarbij ze ieder een ander idee hebben over de manier waarop de bv het snelst gered kan worden. René wil dat de bewoners helemaal geen geld meer krijgen maar volgens Linda gaat niemand dan meer werken. Na een urenlang gesprek komen Linda, José en René tot de conclusie dat 100% van de inkomsten naar de bv moet gaan en het takengeld wordt geschrapt. Ook wil Linda het zakgeld bevriezen en de bewoners wel boodschappen en zakgeld geven maar hier staat René niet achter. Het hele voorstel moet natuurlijk wel eerst met de groep besproken worden. Het drietal besluit hier morgen duidelijkheid over te geven tijdens het centraal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *