Billy, Romy en Chipp bespreken wat ze van de nieuwe verdelingsregeling vinden

Billy, Romy en Chipp bespreken wat ze van de nieuwe verdelingsregeling vinden

De andere bewoners krijgen nu al lucht van de nieuwe verdelingsregeling die José, Linda en René hebben bepreken. In de keuken bespreken Billy, Chipp en Romy wat ze ervan vinden. Romy staat achter het idee om 100 procent van de inkomsten aan de bv te geven. Chipp begrijpt op zijn beurt dat het op dit moment een oplossing is om het gat te dichten maar hij maakt zich ook zorgen dat dit financiële probleem later terug gaat komen. Ook Fay maakt zich zorgen, maar dan vooral over de doelen van de bewoners. Ze wil al een lange tijd haar ogen laten laseren en ziet door de nieuwe financiële regeling haar droom voorbijgaan. Linda begrijpt dit en legt uit dat de bv eerst gezond moet worden. Als deze gezond is, kunnen sommige doelen misschien ook vanuit de bv gefinancierd worden. Demi vindt 75 euro aan zakgeld te veel en merkt op dat sommige bewoners zelf niet eens zoveel verdienen. Ook Senna is het hiermee eens en het lijkt hem een goed idee om het boodschappengeld iets omhoog te doen en naast het takengeld ook het zakgeld te schrappen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *