Johan, Baldr en René hadden de avond van hun leven

Johan, Baldr en René hadden de avond van hun leven

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Baldr, Johan, Jacco en René lijken de avond van hun leven te hebben. De mannen draaien muziek en zingen luidkeels met z’n allen mee. De sfeer zit er goed in en ze lachen vrolijk met elkaar. Het lijkt wel een feest. Linda en Madilia houden ondertussen een koekjestest op de vide. De vrouwen zijn ondertussen lekker aan het snacken als ze ineens bedenken dat het wel leuk is om koekjes te testen. Op uiterlijk, smaak en gewicht stelt Linda voor. Ze besluiten merken te testen. Netjes maakt Madilia een tabel op papier. De koekjestest kan beginnen. Het avondeten was blijkbaar niet genoeg voor Chipp, want hij besluit in de avond een pizza te maken voor hem en Fay. Fay komt een kijkje nemen in de keuken en Chipp legt uit wat hij er allemaal op gaat doen. De twee kibbelen wat er precies op moet komen, maar Chipp houdt stug vol, zijn pizzacombinatie is de beste. Fay haalt haar schouders op en besluit te vertrouwen op de keuze van hem.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *