Het centraal van 3 november

Het centraal van 3 november

Een nieuwe dag is alweer even aan de gang. Tijd om weer over Utopia te schrijven. De bewoners hebben een centraal gehad. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten terug.

René opent het centraal en begint over het bedrag wat moet worden terugbetaald aan de Belastingdienst. Hij laat weten dat het geen probleem zal vormen, aangezien dit bedrag ruim in kas zit. Chipp vraagt of de aanslag van de Belastingdienst wel klopt en René staat op om de herkomst van dit bedrag aan hen uit te leggen. Nadat René het heeft uitgelegd, wordt er nog rustig over nagepraat en is iedereen blij dat ze het bedrag zonder al te veel grote problemen kunnen betalen. De bewoners bespreken hoe ze tijdens evenementen meer geld kunnen verdienen en de kosten zo laag mogelijk kunnen houden. In het weekend zullen José, Linda en René een vergadering houden over de financiën en een nieuwe regeling. Maandag zullen ze hierop terugkomen bij de bewoners.

Latin Night staat morgen op het programma en daar worden de laatste dingen voor besproken. Ook maakt René de prijs bekend die de winnaars van de Latin Night zullen winnen. De winnaars krijgen hun investering terug die ze in hun outfit hebben gestoken en een compleet verzorgd diner in de Bistro. Ook worden er nieuwe ideeën voor Winter Wonderland besproken.

Romy laat weten dat ze de troep in de loods helemaal zat is en vraagt aan de bewoners weer iets strenger te zijn op de schoonmaaktaken. Ik kom maandag even met cijfers, want ik heb het idee dat er mensen worden betaald voor taken die ze helemaal niet doen vervolgd ze geërgerd. Iedereen is het daar mee eens en er wordt beloofd hier weer beter op te letten. Beau vraagt daarna aan de bewoners wat er gaat gebeuren met de scheiding van de mannen en vrouwen in de loods. Zij heeft vanochtend namelijk maar één douche en één toilet schoongemaakt. Chipp laat weten dat hij er helemaal klaar mee is en het verschrikkelijk kinderachtig vindt. Er wordt dan ook afgesproken dat de scheiding opgeheven wordt en alles weer van iedereen is. En daarmee eindigt het centraal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *