Johan is woest op José

Johan is woest op José

Terwijl de bewoners zich verzamelen bij de kas, belanden Johan en José plotseling in een hevige discussie. De twee liggen elkaar niet de laatste tijd en het feit dat José van de financiën was afgestapt kwam ook door een bestelling van Johan die hij niet met haar had overlegd. Bij de kas begint Johan tegen een paar planken aan te trappen. Verbaasd vragen een aantal bewoners waarom hij dit doet. Johan legt uit dat de planken worden verwisseld, dit heeft hij met René besproken. José vangt de woorden van Johan op en vraagt zich af wat hij met René heeft besproken. Maar dit schiet totaal in het verkeerde keelgat bij Johan. Ik hoef niets bij jou te verantwoorden vervolgd hij woest. José laat weten dat het een algemene vraag is en ze het graag wil weten als het over de financiën gaat. Het boeit me geen reet roept Johan, waarna hij boos wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *