De kas in Utopia is officieel heropend

De kas in Utopia is officieel heropend

De kas wordt vandaag opnieuw geopend. Baldr en Senna hebben al iets gezaaid en laten aan de bewoners weten wat precies. Zo hebben ze munt, tomaten en paprika’s gezaaid. En speciaal voor de opening een tropische verrassing laat Baldr weten met een mysterieuze blik. Vervolgens geven ze het woord aan Billy, die is aangewezen als de presentatrice van de opening. Ik ben superblij dat we weer een beetje zelfvoorzienend gaan worden zegt ze enthousiast. Het geeft mij een goed gevoel en ik hoop dat het een goede oogst zal zijn, die ook zal doorgroeien naar de akker. Billy telt daarna af en Baldr en Senna trekken het lint dat om de kas heen zit los. De groep geeft een luid applaus. Dan is het tijd voor de tropische verrassing. Senna laat weten dat het hard groeit en om het te laten zien loopt Baldr de kas in. Met een grote lach op zijn gezicht komt hij weer naar buiten lopen met een rijpe appel en banaan. De bewoners lachen om het grapje van de twee. De kas is officieel heropend!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *