Linda is klaar met het commentaar van Chipp, Demi en Fay

Linda is klaar met het commentaar van Chipp, Demi en Fay

Chipp liet tijdens het centraal van vandaag al weten dat hij zich zorgen maakte over het bedrag van de belastingdienst. Hij heeft ook het gevoel alsof de cijfers niet goed zijn bijgehouden en hij wil dan ook dat dit nagecheckt wordt, voordat de bewoners meer betalen dan eigenlijk nodig is. Even verderop praten Beau, Linda en Cemal over Chipp zijn mening. Die drie hebben het hele centraal alleen maar zitten zeiken, alleen maar onderling gemopper zegt Linda, doelend op Demi, Fay en Chipp. Ze vindt het niet eerlijk dat het drietal alles afschuift op René, aangezien hij ook veel dingen wel goed heeft gedaan. Beau en Cemal begrijpen wat Linda bedoelt en vinden dat de persoonlijke irritaties aan René bij het drietal ook een rol spelen. Ga het dan lekker zelf doen eindigt Linda het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *