José vindt dan Johan gewoon weg moet uit Utopia

José vindt dan Johan gewoon weg moet uit Utopia

Irritaties en frustraties in Utopia! Ook José is klaar met een mede bewoner.

De eerdere ruzie tussen haar en Johan is José niet in de koude kleren gaan zitten. Ze bespreekt het na met Baldr. Verbaasd zegt ze dat Johan het niet over de financiën had. Dit wist Baldr al. Waarom zegt hij dat dan niet gewoon tegen mij vraagt José zich hardop af. Baldr legt uit dat Johan dit wel heeft gezegd maar dat het toen al een discussie was geworden en het meer eruit werd geschreeuwd. Ik word hier zo doodziek van zucht José. En laat weten dat ze niets meer begrijpt van Johan zijn gedrag. Ik denk dat hij gewoon weg moet voegt ze er nog aan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *