Baldr is begonnen met het schrijven van een carnavalslied

Baldr is begonnen met het schrijven van een carnavalslied

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer in huize Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Al vrij vroeg op de avond verzamelen een aantal bewoners zich bij de banken om lekker te hangen. Fay kruipt bij Chipp, Demi kruipt bij Senna en de rest kletst lekker om zich heen. Maar niet iedereen is aan het luieren. Baldr is begonnen met het schrijven een nummer in carnavalstijl. Hij laat een eerste opzetje van de tekst aan Cemal zien en die kan lachen om de tekst. Wat later gaat het er in de bistro iets actiever aan toe. Baldr is zo ongeveer de hele avond in de weer met de muziekinstallatie en zingt talloze nummers. Bij een emotioneel liedje krijgt hij het nog bijna te kwaad en vecht tegen de tranen. Johan en René komen nog even langs om te luisteren en natuurlijk mee te zingen. Rond 22:00 uur besluiten een aantal bewoners om maar naar bed te gaan. Het was een rustig, saai avondje dus. Wat zal de nieuwe dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *