Johan zou de volgende keer op een zelfde manier een evenement opzetten

Johan zou de volgende keer op een zelfde manier een evenement opzetten

Johan kan het niet laten om bij elke kans die hij krijgt zijn evenement goed te verdedigen. Ik doe het gewoon op mijn manier. De manier die het meest succesvol is zegt hij tegen Fay, die er verder weinig problemen mee lijkt te hebben. Als mensen daar problemen mee hebben, dan is dat niet anders voegt Johan er nog aan toe. Precies op dat moment komt Billy de keuken in, waarna Johan haar een veelzeggende blik geeft. Ik heb er helemaal geen problemen mee snauwt ze naar hem. Jij probeert mij nu alleen maar uit de tent te lokken en dat gaat je niet lukken benadrukt ze. Aan de ene kant is Billy trots dat de kaartverkoop zo ontzettend goed loopt maar hoe Johan het heeft aangepakt staat haar dan totaal weer niet aan. En daar ben ik echt de enige niet in benadrukt ze. Na een lange stilte zegt Johan dat hij het een volgende keer precies zou zo doen. En dat weet ik ook antwoordt Billy. Maar dat betekent niet dat ik er niets van mag zeggen voegt ze eraan toe. Het mag duidelijk dat Johan zijn evenement nog heel wat stof zal doen opwaaien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *