De kaartverkoop van Johan zijn evenement loopt zeer goed!

De kaartverkoop van Johan zijn evenement loopt zeer goed!

Johan heeft zonder dat zijn mede bewoners daarvan op de hoogte waren, een evenement op online gezet. Deze actie werd door een groot aantal bewoners niet zo gewaardeerd. Beau en Linda haalden het evenement zelfs offline, ze hadden namelijk nog geen begroting van Johan ontvangen. Maar niet veel later had Johan het feest alweer online gezet. En dat heeft hij goed gedaan want de kaartverkoop loopt zeer goed! Na minder dan een volledige dag staat de teller al bijna op veertig verkochte kaarten. René heeft dit sinds hij in Utopia verblijft dit nog niet meegemaakt. Ik heb nog nooit gezien dat er zo veel kaarten werden verkocht in twaalf uur tijd zegt hij dan ook afgelopen avond tegen José. Dit is misschien wel het best lopende evenement voor dag één. Misschien is het handboek van Utopia dus niet voor iedereen van toepassing voegt hij eraan toe over de normale gang van zaken rondom evenementen. Volgens Johan is het is plafond voor zijn evenement ook nog lang niet in zicht. Dit is nog niks zegt hij tegen Chipp. Dit is pas de helft van wat ik in petto heb benadrukt hij. Dat belooft dus wat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *