Chipp is klaar met de laksheid in de groep

Chipp is klaar met de laksheid in de groep

Chipp zit samen met Baldr, Beau en Mehmet bij de computers. Hij baalt ontzettend van de instelling van de groep, volgens hem is er zoveel meer mogelijk dan dat er op dit moment gebeurt. En legt aan Mehmet en Baldr uit dat ze een evenement hadden gepland waar ze werkten met een tijdschema met blokken, in deze blokken van een half uur deed elke bewoner individueel een workshop. Hier mocht ieder zijn eigen draai aan geven. Volgens Chipp was daar heel veel animo voor. De groep reageerde hier ontzettend positief op maar toch gebeurde er vervolgens helemaal niets, niemand nam initiatief. Hier baalt Chipp ontzettend van. Ik ben helemaal klaar met die laksheid benadrukt hij aan het einde van het gesprek.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *