José heeft familiebezoek in Utopia

José heeft familiebezoek in Utopia

Vandaag is het een extra leuke dag voor José. Ze staat vol spanning bij de poort te wachten. Haar familie komt haar vandaag namelijk bezoeken in Utopia. Als uiteindelijk haar zussen, ex-man, nichtje en hondjes door de poort komen lopen, rent ze naar hen toe. José kan haar geluk niet op en laat een traantje van blijdschap lopen. Na een hoop geknuffel wandelen ze met z’n allen richting de loods. Ik ben zo blij jongens roept José. In de loods stelt de familie zich voor aan de rest van de bewoners. Johan geeft José een knuffel. Dit heb je even nodig hè? merkt hij op. José haar dag kan in ieder geval niet meer stuk en dit doet haar extra goed!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *