Billy is het niet met de handelingswijze van Johan eens

Billy is het niet met de handelingswijze van Johan eens

Als Johan zijn feestje de verkoop van twintig tickets is gepasseerd, vertelt Billy dit aan Johan. Weet je wat jij bent? Een draak zegt Billy erachter aan. Johan houdt wijs zijn mond en viert zijn goedlopende kaartverkoop. Ook Senna is blij voor hem. Billy gaat ondertussen verder met haar verhaal. Ten eerste zet je hem even tussen de kookwedstrijden in. Je doet het weer op de verkeerde manier voegt ze eraan toe. Johan benadrukt dat het wel een top feestje wordt. En daarom mag je zo handelen vraagt Billy enigszins geïrriteerd. En laat duidelijk weten dat ze niet eens is met de manier waarop Johan dit heeft gedaan. Je bent het wel vaker niet met me eens reageert Johan. Ik denk dat niemand het met je eens is op dit gebied gaat Billy verder. Je staat niet boven de groep, Johan roept ze aan bet einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *