Johan zet zijn evenement gewoon weer online!

Johan zet zijn evenement gewoon weer online!

Nadat Beau en Linda zijn stiekem geplande feest offline haalde, omdat ze nog geen begroting hebben ontvangen heeft Johan het gewoon weer online gezet. Dit vertelt hij tegen Chipp. Chipp vindt het op zijn beurt allemaal heel dubbel. Ze zitten te schreeuwen dat er een evenement nodig is en nu jouw feestje gepland staat, is er weer een hoop commotie voegt hij eraan toe. Wel geeft hij aan dat de manier waarop Johan dit heeft gedaan, niet heel slim is. Johan heeft inmiddels een snelle begroting gemaakt en laat Chipp deze lezen. Hij geeft aan dat hij elke tien minuten zal checken of hij nog online staat. Hij staat online en blijft online vervolgd hij vastberaden. Er zijn nu al bijna twintig kaarten verkocht. Wil jij ook naar het feest? Tickets kopen doe je hier.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *