Johan zijn evenement “gewoon omdat het kan” wordt offline gehaald

Johan zijn evenement “gewoon omdat het kan” wordt offline gehaald

Het “geheime evenement” van Johan staat al eventjes online, alleen Chipp en Senna weten hier vanaf. De nieuwe dag in Utopia kruipt voorbij als er enkele bewoners iets opvalt. Twee december gewoon omdat het kan zegt Romy met grote verbazing als ze het evenementenbord ziet. Ook Beau weet niet wat ze ziet. Als Johan de loods in komt lopen, confronteert Beau hem hiermee. Heb jij een evenement online gezet vraagt ze hem. Ja antwoordt Johan. Vervolgens vraagt Beau om een begroting maar deze heeft Johan nog niet. Dit is volgens Beau niet de gang van zaken. Ook Linda mengt zich erin. Ze vindt dat het evenement offline moet totdat er een begroting is, zoals we het afgesproken hebben. Johan belooft om deze vanmiddag nog in orde te maken. Zuchtend loopt hij naar de computer en komt erachter dat hij al offline is gezet. Ik wil geld verdienen voor de BV en heb nu al meer kaarten verkocht dan de meeste evenementen. Leuk dat jullie dat dan offline halen zegt hij geïrriteerd tegen Beau. Ik ga nooit meer geld verdienen hier benadrukt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. bert at 14:03

    Typisch Johan.Als het niet gaat zoals ik wel dan doe ik het niet. Hij weet wat de regels zijn maar die gelden kennelijk voor hem, denkt hij. Nee geen leuke inwoner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *