Johan gaat verder met het uitvoeren van zijn geheime plan

Johan gaat verder met het uitvoeren van zijn geheime plan

Afgelopen avond zaten Johan en Senna achter de computer. Johan heeft een tijdje terug de nieuwe bar in elkaar gezet maar heeft daarmee een schuld opgebouwd. Dit wil hij door middel van een geheim evenement op 2 december weer rechttrekken. Als hij merkt dat het niet lukt om zijn evenement online te zetten, besluit hij Chipp uit zijn bed te halen. Demi en Fay proberen te achterhalen wat hij van plan is maar Johan zegt dat hij met een powerpoint bezig is wat niet lukt.

Johan is van plan een echt feest te geven in Utopia, gewoon omdat het kan is het motto. Dit moet nog even geheim blijven voor de rest van de bewoners. Het is als het ware de opening van de nieuwe Utopiaanse bar. Als Chipp het voor elkaar krijgt om het online te gooien en iedereen op bed ligt, sluipt Johan door de loods, op weg naar het evenementenbord. Hier schrijft hij stiekem zijn evenement op. Johan is benieuwd hoe de bewoners gaan reageren. Ik wil helemaal niet slapen. Ik wil morgenochtend zien! Oorlog!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *