Johan wil in het geheim een feest in Utopia organiseren

Johan wil in het geheim een feest in Utopia organiseren

Johan neemt Senna en Chipp mee naar het cordwoord. Hij heeft namelijk een plan dat hij graag met hen wil bespreken. Ik heb een briljant plan begint hij het gesprek waarna hij uitlegt wat hij in gedachten heeft. Johan wil graag een groot feest geven om de kosten van de bar te kunnen terugverdienen en de positiviteit weer terug te brengen in de groep. Dan kan niemand er wat over zeggen benadrukt hij. En laat vervolgens weten dat hij al een draaiboek in elkaar heeft gezet voor dat feest. Gewoon omdat het kan zal het motto zijn. Het feest zal op twee december plaatsvinden en hij zal zelf de muziek verzorgen. Ik wil de loods vol hebben gaat hij verder. Senna en Chipp reageren enthousiast en met z’n drieën brainstormen ze over hoe ze een knalfeest kunnen neerzetten. Johan voegt er aan toe dat het deze keer anders is dan normaal. Het moet geheim blijven benadrukt hij. Als dit lukt, dan heb je ze bij de ballen reageert Chipp, doelend op hun mede bewoners. Ik heb er vertrouwen in sluit Johan enthousiast het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *