Demi en Fay geven José advies rondom de onenigheid met Linda

Demi en Fay geven José advies rondom de onenigheid met Linda

Demi en Fay besluiten afgelopen avond samen met José buiten een frisse neus te doen met José hebben  Fay vraagt al snel aan José naar haar relatie met Linda. José laat weten geen ruzie met Linda te hebben maar dat het niet erg gezellig is. Ik denk ook dat ze kwaad was over iets anders, helemaal niet over het gedoe met de caravan. Misschien iets waar ze zich heel erg aan stoort bij mij voegt ze eraan toe. Fay vraagt zich af wat er dan speelt en waarom Linda niet zegt wat haar stoort aan het gedrag van José. Als jij niet weet wat je fout doet, dan kun je je ook niet anders gedragen”, reageert Fay wijs. Daarin geeft José Fay gelijk maar ze denkt wel dat het weer goed komt tussen haar en Linda. Ik dacht eigenlijk al dat het weer goed was. Maar ik gaf haar een knuffel en dat wilde ze niet vertelt José verder. Demi en Fay adviseren José om met Linda te gaan praten. Dan moet jij maar de wijste zijn maar ruzie in Utopia is natuurlijk niet leuk zegt Demi met een glimlach. Het vervolg lees je zo!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *