José en Linda begraven de strijdbijl

José en Linda begraven de strijdbijl

José heeft het advies gekregen van de tweeling om eens met Linda te gaan praten. De ruzie moet maar eens afgelopen zijn vinden ze. Linda moet een taart maken en José ook, voorzichtig begint José een gesprek met haar over het bakken van taarten. Na een tijdje loopt José naar Linda toe en slaat een arm om haar heen. Ben je alweer aan huggen toe vraagt José voorzichtig. Ja hoor, boos zijn duurt niet zo lang reageert Linda met een brede glimlach. De twee geven elkaar vervolgens een dikke knuffel en zijn blij dat het weer goed is. Ze spreken hun geschillen uit en begrijpen nu naderhand eigenlijk niet zo goed waarom ze zich zo ergerden aan elkaar. Ik vind het zo fijn dat het weer goed is benadrukt José blij. De twee lopen meteen naar Madilia toe om het goede nieuws te vertellen. Romy, Demi en Fay zijn ook bij haar en samen horen ze het goede nieuws. Een groepsknuffel volgt en iedereen is weer blij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 21:33

    Jammer dat het inzicht is weggebleven… ze verweten elkaar immers allebei dat de ander negatief is~! Beter als ze dat zouden beseffen, voordat ze dat weer bij de ander neer leggen en zich aan de ander ergeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *